Вечерно събитие на живо, в което Юли ще сподели с теб опита си от над 7 години в изграждането на успешен бизнес и правене на продажби!

Какво те очаква на събитието?

На събитието ще прекараш време с хора от различни сфери като:

Повече информация за събитието:

Какво още получаваш:

199 лв. 99 лв. за билет 1+1

До събитието остават:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Бърза поръчка

остави името и телефонния си номер и ние ще се свържем с теб

Случва се нещо ГОЛЯМО...За кратко време можеш да се запишеш за вечерно събитие, в което ще научиш работещите ми модели, с които да изградиш печеливш бизнес от нулата + да разбереш всички тактики и стратегии, чрез които да продаваш по-добре услугите и продуктите си.

Ако искаш ТОТАЛНО да промениш и подобриш увереността си във връзката с бизнеса си...

...то това събитие е за теб!

Най-хубавата част? Ще имаш достъп до хора като теб - които искат да се развиват и да създават нови и качествени запознанства.

На събитие ще успееш да приложиш всичко, което учим и ще излезеш зареден с нови знания, които да използваш в бизнеса си.

Юли ще "свали маската" и ще сподели най-искрените истории от живота си и как се справя в критични ситуации.

Повече информация за събитието:

Какво още получаваш:

199 лв. 99 лв. за билет 1+1

До събитието остават:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Бърза поръчка

остави името и телефонния си номер и ние ще се свържем с теб

За Мен (Юли Тонкин)

Аз съм предприемач, инвеститор, катализатор за промяна, стратег и автор.

Започнах да се занимавам с недвижимо имущество преди 21 години, през които добих огромен опит в отдаването, купуването и продаването на недвижимо имущество. Собственик съм на десетки имоти в България и имам за ментори действащи строители, инвеститори и хора с бизнеси в недвижимото имущество.

За 7 години опит в сферата на личностното развитие, над 35 000 души успяха да се докоснат и преживеят своята трансформация по време на събитията ми. Достигам до стотици хиляди българи със своята мисия и се стремя да помагам на хората да живеят по-добър живот, живот по техните правила.

Създател и водещ съм на най-големите събития за Личностно Развитие в България – Несеминарът – Ново Начало; десетки Уъркшопи на теми – Финанси, Мотивация, Говорене пред Публика, Енергия, Лични Връзки и други. Автор съм и на бестселърите “Нечовекът”, “Ново Начало” и “проДАВАЙ”. Над 50 000 са продадените мои книги за последните 7 години.

КАКВО КАЗВАТ ХОРАТА, КОИТО МЕ ПОЗНАВАТ?

© Юли Тонкин ЕООД 2015-2023. Всички права запазени.
Политика за поверителност | Защита на личните данни.