18-19 // ЯНУАРИ // 2020

НЕСЕМИНАРЪТ

Какво е Несеминарът?

Несеминарът е най-голямото и успешно събитие за личностно развитие в България! Създадено да помага на хиляди хора всяка година да постигат и живеят живота на Мечтите си, откривайки безграничния си потенциал!

ПРЕМИНАВАНЕ ПО ЖАРАВА

За първи път от толкова голям мащаб в България, хиляди хора ще преминат по жарава на Несеминарът - Ново Начало! Единственото нещо, което ще изгорим на жаравата, е старата ни версия!

СЪЗДАЙ СИЛНИ ВРЪЗКИ

Комуникацията е ключът към силните връзки с хората! Научи конкретни стратегии и умения, които ще ти помогнат да бъдеш по-добър лидер, предприемач, интимен партньор и родител.

ПОДОБРИ ЗДРАВЕТО СИ

Кой е най-важният фактор, за да живеем един невероятен живот? Отговорът е здравето ни! Открий конкретни стъпки, с които да живееш на по-висока енергия един пълноценен и щастлив живот.

НАМЕРИ ФИНАНСОВА СВОБОДА

Изгради конкретен план стъпка по стъпка, с който да постигнеш финансовата си цел в следващите години. Започни своето финансово приключение този януари!

ВОДЕЩ

ЮЛИ ТОНКИН

Юли е мотиватор, предприемач, инвеститор, катализатор за промяна, стратег за успех и продуктивност и автор.

За 12 години опит в сферата на личностното развитие, над 30 000 души успяха да се докоснат и преживеят своята трансформация по време на събитията му. Юли достига до стотици хиляди българи със своята мисия и помага на хората да живеят по-добър живот, живот по техните правила.

Юли е създател и водещ на най-големите събития за Личностно Развитие в България – Несеминарът – Ново Начало; десетки Уъркшопи на теми – Финанси, Мотивация, Говорене пред Публика, Енергия, Лични Връзки и други. Автор на бестселърите “Нечовекът”, “Ново Начало” и “проДАВАЙ”

ИЗБЕРИ СВОЯ ПАКЕТ ЗА НЕСЕМИНАРЪТ

пакет злато

Единичен Билет

Участие в двудневното събитие.

Преминаване по ЖАРАВА

Места в задната част на залата​

99 лв.

СПЕСТЯВАШ 50%

пакет платина

Единичен Билет

Участие в двудневното събитие.

Преминаване по ЖАРАВА

Места в средната част на залата

129 лв.

СПЕСТЯВАШ 48%

пакет диамант

Единичен Билет

Участие в двудневното събитие.

Преминаване по ЖАРАВА

Места в предната част на залата

149 лв.

СПЕСТЯВАШ 50%

ВИП пакет

1 Билет (1 място) на стойност 1 000 лв

Участие в двудневното събитие.

Преминаване по ЖАРАВА

Онлайн мастърклас "Колелото на живота" на стойност 500 лв.

Едногодишен абонамент за "5-минутен ментор" на стойност 500 лв.

ВИП вечеря с Юли и ВИП участниците

Храна и напитки по време на събитието

Място пред сцената

499 лв.

СПЕСТЯВАШ 75%

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

ДНИ
ЧАСА
МИНУТИ
СЕКУНДИ

ПРОГРАМА И МЯСТО

ДЕН 1 - 18.01.2020 - СЪБОТА

10:00 – 13:00 – РЕГИСТРАЦИЯ

14:00 – НАЧАЛО

19:00 – ПРЕМИНАВАНЕ ПО ЖАРАВА

22:00 – КРАЙ

ДЕН 2 - 19.01.2020 - НЕДЕЛЯ

10:00 – НАЧАЛО

18:00 – КРАЙ

19:00 – ВИП ВЕЧЕРЯ

МЯСТО

ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР – бул. Цариграско Шосе 147

*ВАЖНО: Метростанция “Интер Експо Център” се намира точно до ИЕЦ

100% ГАРАНЦИЯ НА ПАРИТЕ ТИ

Ако по някаква причина не може да присъстваш на Несеминарът, може да дадеш билета си на друг човек. Ако събитието не е отговорило на очакванията ти, може лично да поискаш възстановяване на парите си, без въпроси от наша страна, срещу касовата бележка, издадена от нас при покупка и връщане на дадените ти при Регистрация материали, от “Информация” след обедната почивка в Ден 2. За да възстановим сумата, е нужно да си присъствал на Несеминарът. Може да поискаш възстановяване на парите си само по време на събитието.

ОФЕРТАТА ИЗТИЧА СЛЕД:

ДНИ
ЧАСА
МИНУТИ
СЕКУНДИ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

За всеки човек, който търси промяна в живота си. Ако търсиш промяна, нова среда и ново изживяване, Несеминарът е твоето място!

Да, има ограничение. Събитието е за лица над 15 годишна възраст.

На територията на събитието има места, от които може да закупиш храна и напитки. По желание може да си вземеш вода, ядки или плодове.

Това не е събитие, на което ще стоиш и ще слушаш на едно място. Тук ще се движиш, ще танцуваш, ще скачаш и ще се запознаваш с нови хора по време на груповите задачи. Облечи се с удобни за теб дрехи, които ще ти позволят да си част от събитието и двата дни. Удобните обувки са препоръчителни!

Храната и напитките са само част от ВИП пакетите на събитието. Около залата за събитието има множество заведения, които предлагат вкусна храна. 

Местата в залата на събитието не са разделени на номера, а на зони. Има 4 зони: Злато; Платина; Диамант; ВИП. В зависимост от билета, който си купил/а, ще те настаним в съответната зона.

Ако събитието не е отговорило на очакванията ти, може лично да поискаш възстановяване на парите си, без въпроси от наша страна, срещу касовата бележка, издадена от нас при покупка и връщане на дадените ти при регистрация материали, от “Информация” след обедната почивка в Ден 2. За да възстановим сумата, е нужно да си присъствал на Несеминарът. Може да поискаш възстановяване на парите си само по време на събитието.

За групи от над 25 човека, може да се свържете с екипа ни на телефон 0885 733 171 за повече информация.

Да, има определени почивки. В ДЕН 1 няма определени паузи. В ДЕН 2 има обедна и следобедна почивка. Може да излизаш и влизаш по всяко време на събитието.

© Юли Тонкин Еоод 2015 – 2019. Всички права запазени.
Политика за поверителност | Защита на личните данни.