СЛЕДВАЩОТО НИВО

СЪБИТИЯ 2022

Дни
Часове
Минути
Секунди

МАСТЪРМАЙНД ПАКЕТ 1+1

4 Уъркшопа + Бонус "Мастърмайнд" с достъп за двама човека
1999лв
999 лв
  • Уъркшоп Лични Връзки и Комуникация
  • Уъркшоп Как да Говорим пред Публика
  • Уъркшоп Здраве и Пари
  • Уъркшоп Бизнес и Продажби
  • БОНУС - Уъркшоп Мастърмайнд
Дни
Часове
Минути
Секунди

Тази промоция е валидна до: 24:01.2022 г.

Имаш въпрос? Обади ни се!

088 322 2070 | 089 989 1344
на линия сме

събития
3 ДНЕВНИ УЪРКШОПИ

ПРОГРАМА: ДЕН 1 – от 18:00 до 22:00 часа | ДЕН 2 и ДЕН 3 от 10:00 до 18:00 часа

МЯСТО: Събитията ще се проведат на живо. Мястото ще бъде обявено скоро.

Дати 25-27.02.2022

 

В този тридневен Уъркшоп ще работим и действаме много усилено по подобряването на комуникацията и отношенията ни с другите.

Както гласи старата поговорка: „Не е важно какво знаеш, а кого познаваш.“

В този тридневен уъркшоп ще разбереш как може да се свързваш бързо и ефективно с всякакъв тип хора. Ще разбереш как може да намериш ментори и приятели за растеж.

Връзките с хората около нас до голяма степен предопределят нашето щастие. Комуникацията с другите хора е умение, което много хора подценяват, но това е основата за постигане на мечтания от нас живот.

В това тридневно събитие, Юли ще сподели конкретни тактики и стратегии, с които може да имаш достъп до хората, на които се възхищаваш и до хората, на които искаш да приличаш.

Също така ще разбереш как да се отървеш от токсичната среда и как да се разбираш по-добре със семейството си, приятелите си и познатите си.

Ще разбереш как да привличаш като магнит приятели и партньори за растеж. Ще се обърне внимание и на интимната ни връзка и различните начини за нейното развитие.

Ще говорим за мъжката и женската енергия и нещата, от които всяка връзка има нужда.

Връзката с другите е това, което ни кара да бъдем истински щастливи!

Време е да разберем как можем да развием това умение, защото без него винаги ще бъдем самотни!

Дати 25-27.03.2022

 

В този тридневен Уъркшоп ще работим и действаме много усилено по подобряването на комуникацията и влиянието ни пред публика.

Уорън Бъфет е казал: “Най-добрата инвестиция, която съм правил някога е да се науча да говоря пред публика. “В офиса ми няма да видите диплома от университета в Небраска, нито пък магистратурата ми в Колумбийския университет. Но ще видите сертификата ми от курса за говорене пред публика на Дейл Карнеги.”

“Според проучване на Sunday Times, 41% от хората поставят говоренето пред публика като страх №1.” Този Уъркшоп ще ти помогне да пребориш точно този страх.

В този тридневен уъркшоп ще разбереш как може да се свързваш бързо и ефективно с всяка публика. Ще разбереш как може да намериш правилните думи и действия, за да повлияеш на хората, които те слушат/гледат.

Комуникацията с другите хора е умение, което много хора подценяват, но това е основата за постигане на мечтания от нас живот.

В това тридневно събитие, Юли ще сподели конкретни тактики и стратегии, с които ще можеш да се превърнеш в брилянтен оратор.

Също така ще разбереш как да ангажираш публиката с часове, без да ти се налага да имаш сложна презентация зад теб.

Ще разбереш как да привличаш като магнит хората, които те слушат/гледат.

Време е да разберем как можем да развием това умение, с което да бъдем в центъра на вниманието.

Дати 15-17.04.2022

 

3 дневният уъркшоп Здраве и Пари съчетава в едно двете изключително важни теми в нашият живот, нашето здраве и пари. Всеки иска да е здрав и богат, но малко хора инвестират в себе си, малко хора се учат на тези две толкова важни умения.

Всички ние сме изкарвали пари, едни по-малко, едни повече…, какво стана обаче с тези пари…, къде са?!

В този тридневен Уъркшоп ще разбереш чрез действия и изживявания как да направиш така, че не само ти да работиш за пари, а и парите ти да работят за теб. Ще разбереш каква е тайната на истински богатите и защо 1% от хората притежават 50% от парите. Ще научиш как да мислиш като инвеститор и как да правиш пари докато спиш, как да създаваш Активи, които работят за теб!

Ще разбереш как го е направил Юли в България и как можеш да го направиш и ти.

Ще има много упражнения и игри свързани с парите и тяхното управление, информацията няма да идва от книги и как го е направил някой в Америка. Истински примери от живота в България, точни и конкретни стъпки за Действие, ясни и прости навици, които ще преобърнат представите ти за финансовия свят. Уъркшопът ще е изключително насочен към практически и приложими навици, които ще обясняват много сложни концепции чрез прости упражнения, които всеки може да приложи.

Целта на Юли е да внесе яснота как парите могат да работят за нас по изключително разбираем и структуриран начин, чрез конкретни истории, примери, упражнения и система, благодарение на която, всеки може да постигне финансова свобода!

Финансовата свобода обаче не е нищо, ако нямаме Здраве! Именно затова събитието преплита по уникален начин двете теми в едно, за да създадеш Здрав и Богат живот не само за теб, а и за хората, които обичаш, да бъдеш истински Пример!

Ако ти е писнало от честите главоболия, излишните килограми, задъхването по стълбите и неспособността да бъдеш пълноценно с приятелите или децата си. Ако не харесваш това, което виждаш в огледалото и не можеш да правиш нещата, които винаги си мечтал да правиш, ако всеки път се съобразяваш какво ще облечеш и непрекъснато прикриваш какво си. Ако искаш да отидеш на следващото ниво на Енергия и да си много по-продуктивен. Ако искаш да живееш по-дълго и по-пълноценно заразявайки другите хора с енергията, която излъчваш, ако искаш да не си предупреждение, а пример за другите… това събитие е за теб!

Време е да вземеш живота си в ръце, време е да имаш много повече Енергия и да си много по-продуктивен, време е да си Пример. Време е да разбереш кои са основите за по-дълъг, енергичен и качествен живот. Време е да разбереш как да се грижиш за превозното средство, което ще използваш цял живот – своето тяло. Ти избираш дали да се придвижваш с каруца или с лимузина през приключението наречено живот!

Ако си от хората, които никога нямат време… това е твоето събитие, защото времето е еднакво за всички… Енергията е различна!

Дати 20-22.05.2022

 

Ако не изкарваш достатъчно пари. Aко не можеш да достигнеш до клиентите си. Aко обвиняваш държавата, икономиката или другите за моментното ти състояние… то най-вероятно не разбираш от бизнес и не можеш да продаваш!

Независимо дали ти харесва или не…, ние всички продаваме.
Някои продават продукти, услуги, други продават идеята на детето си да се оглежда преди да пресече улицата.

Умението да продаваме е едно от най-ценните умения, които може да изградим, стига да знаем как. А бизнесът е най-бързото превозно средство към мечтите ни. Продай си умението да продаваш и винаги ще имаш пари!

В тридневния Уъркшоп ще разбереш:

  • Как да се отървеш от ограничаващите вярвания свързани с продажбите.
  • Как да искаш от другите без да се чувстваш ужасно.
  • Как да служиш на другите и да изкарваш истински пари от това.
  • Как да изградиш бизнес умения в новото време.
  • Как да изкарваш пари, без да ти трябват пари.

Ще разбереш как да продаваш в новото време, как да стигаш до потенциални клиенти, как да вдигнеш оборота си експоненциално, как да използваш социалните мрежи, как да се справяш с възраженията, как да затваряш сделки, как да направиш така, че клиентът да те потърси отново.

Този тридневен Уъркшоп е за хората, които искат да продават като истински майстори в интернет, по телефона и на живо.

Това събитие ще промени завинаги представите ти за това на какво си способен и колко пари можеш да изкарваш ако наистина продаваш по правилния начин.

Уъркшопът ще е доста предизвикателен и ще те изкара от зоната ти на комфорт, ще има много упражнения и не се препоръчва за хората, които искат само лекционен материал!

Това е най-големият и най-дълбокият Уъркшоп за Бизнес и Продажби в България, местата са ограничени и действащите са с предимство пред чудещите си!

На това събитие ще присъстват ментори и приятели на Юли с огромни бизнеси, те ще споделят опита си и скрити тайни за бизнеса и продажбите.

Бъди „най-глупавия“ в стаята и учи от едни от най-добрите предприемачи в България на живо.

Дати 17-19.06.2022

 

Този Уъркшоп не се купува отделно, а е само част от “Мастърмайнд Пакет”-а.

Мастърмайнд групата е само за избрани хора. Хората, които наистина искат повече, хората които наистина искат да отидат на следващото ниво.

„Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа кой си ти!“

Три дни в среда на много успешни хора, три дни с Менторите и Приятелите на Юли.

Три дни, в които малък кръг от хора ще могат да задават въпросите си и да участват в отворен диалог с Юли и неговите приятели за растеж.

Три дни в среда с много високи стандарти!
Три дни сред най-добрите!

Три дни, в които разбираш как да отидеш на следващото ниво!

Този Уъркшоп не се продава отделно, той е запазен само за хората, които наистина искат повече, хората, които са взели ВИП ПАКЕТ.

Този Уъркшоп е бонус само за тези, които наистина искат да отидат на следващото ниво.

В него ще можеш да се докоснеш до тайните зад успеха на Юли и неговите приятели за Растеж, в среда на хора с високи стандарти, неговите Ментори, Приятели и най-добрите експерти в България.

Ако си готов да се предизвикаш, ако си готов да си „най-глупавия“ в стаята, ако си готов да се развиваш много бързо, това е твоето място.

Единственият начин да растем бързо е като се заобиколим с по-умни и успешни хора от нас!

Имаш въпрос? Обади ни се!

088 322 2070 | 089 989 1344
на линия сме

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Открий отговорът на твоя въпрос!

Посочените цени важат до 23:59 часа на 24.01.22.

Капарото се заплаща след натискане на Бутон “Вземи с Капаро 100 лв” и се заплаща с банкова карта.

След заплащане на капаро, човек от екипа ни ще се свърже с теб, за да уточните заплащането и всички подробности.

Да, издаваме фактури. Може да напишеш данните си при приключване на поръчката или да ги продуктуваш, когато ти се обадим по телефона.

ПРОГРАМА: ДЕН 1 – от 18:00 до 22:00 часа | ДЕН 2 и ДЕН 3 от 10:00 до 18:00 часа

МЯСТО: Събитията ще се проведат на живо. Мястото ще бъде обявено скоро.

Да, билетите не са поименни и могат да се подаряват.

Като ни се обадиш още сега на 088 322 2070 или 089 989 1344

© Юли Тонкин ЕООД 2015–2022. Всички права запазени.

Политика за поверителност | Защита на личните данни.